Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Ligusterhaag
Uitverkocht

Haagliguster - Ligustrum ovalifolium 10x

Nu met 25% korting

€35,99 €26,99

Levertijd 6D
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Ligustrum ovalifolium
Uitverkocht
Haagliguster (Ligustrum ovalifolium) is een echte tuin klassieker. Haagliguster is een populaire bladhoudende plant dat de nodige structuur geeft aan de tuin. Het is een perfecte haagplant, dat veelvuldig geknipt en gesnoeid kan worden. Haagligusters zijn bijzonder mooi om bloemborders en bomen te omlijsten en ook moestuinen en kruidentuinen.

Haagliguster hoogte 40-60 cm. U heeft 5 planten per strekkende meter nodig. Dit pakket bevat 10 planten voor 2 meter haag.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Haagliguster - Ligustrum ovalifolium 10x is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Haagliguster - Ligustrum ovalifolium 10x kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Haagliguster - Ligustrum ovalifolium 10x kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Haagliguster - Ligustrum ovalifolium 10x voor slechts € 26,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Ligusterhaag
Specificaties
sku WFP-540-10
Levertijd 6D
Plantmaand januari   februari   maart   april   oktober   november   december  
Potmaat Wortelstok  
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Produkt Vaste planten   Groenblijvend   Haagplanten   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Ligustrum ovalifolium