Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Haagbeuk
Uitverkocht

Haagbeuk - Carpinus Betulus

€6,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Carpinus Betulus
Uitverkocht
Haagbeuk (Carpinus Betulus) is een echte tuin klassieker. Haagbeuk is een populaire groenblijvende plant dat de nodige structuur geeft aan de tuin. Het is een perfecte haagplant, dat veelvuldig geknipt en gesnoeid kan worden. Haagbeuk hagen zijn bijzonder mooi om bloemborders en bomen te omlijsten en ook moestuinen en kruidentuinen.
U heeft 5 planten per strekkende meter nodig.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Haagbeuk - Carpinus Betulus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Haagbeuk - Carpinus Betulus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Haagbeuk - Carpinus Betulus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Haagbeuk - Carpinus Betulus voor slechts € 6,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Haagbeuk
Specificaties
sku WFP-0192
Levertijd 6D
Plantmaand januari   februari   maart   april   oktober   november   december  
Bloeimaand april   mei  
Produkt Vaste planten   Haagplanten   Voorjaarsbloeiers
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Potmaat C2  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Carpinus Betulus