Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Haagplanten

Ilex Crenata Caroline Upright - Japanse Hulst

€12,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Ilex Crenata
Ilex Crenata Caroline Upright - Japanse Hulst. Ilex heeft veel weg van Buxus en is een ideale haagplant. Het is een schitterende groenblijvende plant en zeer onderhoudsvriendelijk. Potmaat: 30-40 C2.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Ilex Crenata Caroline Upright - Japanse Hulst is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Ilex Crenata Caroline Upright - Japanse Hulst kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Ilex Crenata Caroline Upright - Japanse Hulst kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Ilex Crenata Caroline Upright - Japanse Hulst voor slechts € 12,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Haagplanten
Specificaties
sku WFP-0210
Levertijd 4D
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Groenblijvend   Haagplanten  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Bloeimaand mei   juni  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Andere
Planthoogte
Potmaat C2  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Ilex Crenata