Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Groenblijvende planten
Uitverkocht

Thalictrum aquilegifolium - Ruit

€3,99
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Thalictrum aquilegifolium

Thalictrum aquilegifolium - Ruit is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Thalictrum aquilegifolium - Ruit kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Thalictrum aquilegifolium - Ruit kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Thalictrum aquilegifolium - Ruit voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Thalictrum aquilegiifolium – Ruit is een onderhoudsarme bossige vaste plant die gedijt op een deels schaduwrijke plek in vochtige maar goed doorlatende grond. Het vormt in het late voorjaar prachtige pluimen met dichte roze, paarse of witte bloemen en de visuele aantrekkingskracht strekt zich uit tot in de zomer dankzij de siertrossen zaden die een korte tijd zichtbaar blijven. Met een hoogte van ongeveer 90 cm is het een ideale keuze voor elke cottage, weide of informele tuin.
Toon alle Groenblijvende planten
Specificaties
sku A-2000-11082
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Thalictrum aquilegifolium
Bloeimaand mei   juni  
Kleur Wit  
Plantmaand maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober  
Planthoogte
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten