Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Euonymus

Euonymus Fortunei Emerald Gaiety - Kardinaalsmuts

€6,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Euonymus Fortunei
Kardinaalshoed (Euonymus Fortunei) 'Emerald Gaiety' is een schitterende, wintergroene bodenbedekker met opvallend bont groen/wit blad. Geeft structuur aan de tuin en is zeer onderhoudsvriendelijk. Ook ideaal om de tuin te vullen. Plant in humusrijke, lichte waterdoorlatende grond in zon of halfschaduw.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Euonymus Fortunei Emerald Gaiety - Kardinaalsmuts is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Euonymus Fortunei Emerald Gaiety - Kardinaalsmuts kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Euonymus Fortunei Emerald Gaiety - Kardinaalsmuts kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Euonymus Fortunei Emerald Gaiety - Kardinaalsmuts voor slechts € 6,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Euonymus
Specificaties
sku WFP-024
Levertijd 6D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten   Groenblijvend  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Euonymus Fortunei