Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Echinacea
Uitverkocht

Echinacea Purpurea

Nu met 17% korting

€5,99 €4,99

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Echinacaea purpurea
Uitverkocht
Dit is een purper variant van de populaire Echinacea purpurea (of rode zonnehoed). Echinacea wordt commercieel gekweekt als medicinale plant. De plant wordt veel gebruikt om het immuunsysteem te versterken. In de bloementuin echter is Echinacea een populaire sierplant, met schitterende madeliefachtige bloemen. Echinacea is een uitstekende snijbloem en vult de border mooi op. Daarnaast is deze geliefde tuinplant heel eenvoudig te combineren met andere tuinplanten. Een echte aanwinst dus!
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Echinacea Purpurea is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Echinacea Purpurea kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Echinacea Purpurea kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Echinacea Purpurea voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Echinacea
Specificaties
sku 6080-F-97688
Levertijd 2D
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Paars   Roze  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Plantmaand maart   april   mei  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Andere
Planthoogte
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Echinacaea purpurea