Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Echinacea
Uitverkocht

Echinacea Mix - Zonnehoed

Nu met 31% korting

€12,99 €8,99

Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Echinacaea purpurea
Uitverkocht
Dit is een nieuwe mix van varianten van de populaire Echinacea purpurea. Echinacea purpurea is een echte vlinderlokker. Het is een stevige plant en behoort thuis in de categorie 'mooiste tuinplanten'. Echinacea is een populaire sierplant, met schitterende madeliefachtige bloemen. Het is een uitstekende snijbloem en vult de border mooi op. Daarnaast is deze geliefde tuinplant eenvoudig te combineren met andere tuinplanten. Een echte aanwinst dus!
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Echinacea Mix - Zonnehoed is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Echinacea Mix - Zonnehoed kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Echinacea Mix - Zonnehoed kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Echinacea Mix - Zonnehoed voor slechts € 8,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Echinacea
Specificaties
sku 6110-F-97878
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Echinacaea purpurea