Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Cosmos planten
Uitverkocht

Cosmos Atrosanguineus

€6,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Cosmos atrosanguineus
Uitverkocht
Cosmos Atrosanguineus is ook bekend als de chocolade cosmos. De bijzondere donkerbruingekleurde bloemen ruiken inderdaad naar chocolade. Cosmos Atrosanguineus is een mooie borderplant die eenvoudig te vermeerderen is uit wortelstekken. Omdat het een tropische plant is, afkomstig uit Mexico, is deze plant niet winterhard. Daarom kunt u de wortelstokken van de plant het beste opgraven en vorstvrij laten overwinteren in turfmolm en uitplanten na ijsheiligen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Cosmos Atrosanguineus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Cosmos Atrosanguineus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Cosmos Atrosanguineus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Cosmos Atrosanguineus voor slechts € 6,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Cosmos planten
Specificaties
sku 6290-J-122000
Levertijd 2D
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Cosmos
Plantmaand maart   april   mei  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Potmaat Wortelstok  
Planthoogte
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Kleur Bruinrood  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Cosmos atrosanguineus