Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Clematis
Uitverkocht

Clematis Taiga - Bosrank

€24,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Clematis
Uitverkocht
Clematis 'Taiga' presenteert haar zeer bijzondere, grote, paars- en limoenkleurige bloemen de gehele zomer. Het bijzondere aan Clematis 'Taiga' is dat deze in volle bloei zeer veel weg heeft van een Dahlia. De bloem veranderd tijdens de groei in drie verschillende fases: niet gevuld - half gevuld - volledig gevuld. Deze soort bloeit van juni tot september en is winterhard.

De Clematis 'Taiga' is een prachtige bosplant die bekend staat om haar krachtige groei en overvloedige bloei. Clematis kan zowel in potten als in de tuin geplant worden, in lichte, humusrijke grond in halfschaduw tot volle zon. Vooral in combinatie met groenblijvende klimplanten zoals klimop (hedera) komen de bloemen mooi tot hun recht.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Clematis Taiga - Bosrank is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Clematis Taiga - Bosrank kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Clematis Taiga - Bosrank kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Clematis Taiga - Bosrank voor slechts € 24,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Clematis
Specificaties
sku WFP-0196
Levertijd 6D
Kleur Paars  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Potmaat C2  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Klimplant   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Planttype Andere Vaste planten-tuinklaar
Planthoogte
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Clematis