Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Carex

Siergras Zegge Irish Green (Carex)

€4,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Carex Foliosissima
Siergras Zegge Irish Green (Carex) Siergrassen zorgen voor een mooie element in de tuin, geplant tussen vaste planten en heesters. En siergrassen ze zijn ook zeer onderhoudsvriendelijk. Deze plant is mooi te combineren met andere vaste planten.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Siergras Zegge Irish Green (Carex) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Siergras Zegge Irish Green (Carex) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Siergras Zegge Irish Green (Carex) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Siergras Zegge Irish Green (Carex) voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Carex
Specificaties
sku A-0300-10241
Levertijd 4D
Potmaat P9  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Produkt Vaste planten   Groenblijvend   Bodembedekkers  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Carex Foliosissima