Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Canna planten

Canna Roze

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Canna

Canna Roze is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Canna Roze kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Canna Roze kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Canna Roze voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Prachtig, groot, gedurfd, grootbladerige Canna Lelies. Deze rozebloeiende Canna bloembollen zijn een prachtige aanvulling op uw bloembollen collectie. Cannas zijn zeer sterke groeiers die makkelijk tot wel 1 meter hoog worden, met spectaculaire grote bladeren en tropische bloemen.
Toon alle Canna planten
Specificaties
sku 3520-J-111570
Levertijd 2D
Produkt bloembollen Vaste planten Zomerbloeiers
Planttype Vaste planten-tuinklaar Canna
Planthoogte 60 cm en groter  
Kleur Roze  
Bloeimaand augustus   september   oktober  
Plantmaand april   mei   juni  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Canna