Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Buxushaag

Buxus Sempervirens - Buxushaag

€4,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Buxus

Buxus Sempervirens - Buxushaag is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Buxus Sempervirens - Buxushaag kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Buxus Sempervirens - Buxushaag kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Buxus Sempervirens - Buxushaag voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Buxus (Buxus sempervirens) is een echte tuin klassieker. Buxus is een populaire groenblijvende plant dat de nodige structuur geeft aan de tuin. Het is een perfecte haagplant, dat veelvuldig geknipt en gesnoeid kan worden. Buxus hagen zijn bijzonder mooi om bloemborders en bomen te omlijsten en ook moestuinen en kruidentuinen.

U heeft 6 planten per strekkende meter nodig.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Buxushaag
Specificaties
sku WFP-BUXUS
Levertijd 6D
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Potmaat P9  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten Groenblijvend   Haagplanten
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Buxus