Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Brunnera
-23%

Kaukasische Vergeet-mij-niet Jack Frost - Brunnera (Sixpack)

Nu met 23% korting

€38,99 €29,99

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Brunnera Macrophylla
Brunnera macrophylla 'Jack Frost  is een populaire soort van Brunnera macrophylla. Met prachtige, grote zilveren bladeren met groene bladaders en randen is deze sterke tuinplant een aanwinst in iedere border. Vrolijk bloeit deze plant rijkelijk in het voorjaar met kleine, lichtblauwe bloempjes. Een fantastische plant die weinig onderhoud en verzorging nodig heeft en ideaal is voor schaduwrijke plekjes in de tuin. In de volle grond en in pot. Sixpack.
Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Kaukasische Vergeet-mij-niet Jack Frost - Brunnera (Sixpack) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Kaukasische Vergeet-mij-niet Jack Frost - Brunnera (Sixpack) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Kaukasische Vergeet-mij-niet Jack Frost - Brunnera (Sixpack) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Kaukasische Vergeet-mij-niet Jack Frost - Brunnera (Sixpack) voor slechts € 29,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Brunnera
Specificaties
sku A-0200-10185-6
Levertijd 4D
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Bodembedekkers   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Bloeimaand april   mei  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Potmaat P9  
Kleur Blauw  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Brunnera Macrophylla