Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Beukenhaag
Uitverkocht

Fagus Sylvatica Rood - Beukenhaag

Nu met 24% korting

€54,99 €41,99

Levertijd 6D
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Fagus Sylvatica
Uitverkocht
Beukenhaag (Fagus Sylvatica) is een echte tuin klassieker. Beukenhaag is een populaire bladhoudende plant (schitterende rode kleur in het najaar!) dat de nodige structuur geeft aan de tuin. Het is een perfecte haagplant, dat veelvuldig geknipt en gesnoeid kan worden. Beukenhagen zijn bijzonder mooi om bloemborders en bomen te omlijsten en ook moestuinen en kruidentuinen.

U heeft 5 planten per strekkende meter nodig. Dit pakket bevat 10 planten voor 2 meter haag.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Fagus Sylvatica Rood - Beukenhaag is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Fagus Sylvatica Rood - Beukenhaag kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Fagus Sylvatica Rood - Beukenhaag kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Fagus Sylvatica Rood - Beukenhaag voor slechts € 41,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Beukenhaag
Specificaties
sku WFP-560-10
Levertijd 6D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   oktober   november   december  
Planttype Andere Vaste planten-tuinklaar
Produkt Vaste planten   Haagplanten  
Planthoogte
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Potmaat Wortelstok  
Kleur Bruinrood  
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Fagus Sylvatica