Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Aster-planten

Aster Dumosus Anneke - Herfstaster

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Aster dumosus / aster novi belgii
Aster dumosus Anneke  Herfstaster bloeide en groeide oorspronkelijk in de bergen. Deze vrolijke, vaste plant komt goed tot zijn recht wanneer hij in grotere groepen wordt aangeplant. Rijkelijk bloeiend van mei tot en met juni ontstaat er een kleurig tapijt in de tuin. Dat is al een lust voor het oog, maar je kunt de bloemen ook plukken voor in de vaas.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Aster Dumosus Anneke - Herfstaster is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Aster Dumosus Anneke - Herfstaster kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Aster Dumosus Anneke - Herfstaster kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Aster Dumosus Anneke - Herfstaster voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Aster-planten
Specificaties
sku A-0100-10137
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Bodembedekkers   Zomerbloeiers  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Bloeimaand augustus   september   oktober  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Kleur Roze  
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Aster dumosus / aster novi belgii