Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Aspergeplanten
Uitverkocht

Witte Asperge

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Asparagus Officinalis
Uitverkocht
De witte Asperge (Asparagus Thielim) is een meerjarige plant en komt van oorsprong uit een groot deel van Europa, Noord Afrika en West Azië. Asperge is een heerlijke lentegroente. De jonge scheuten van de plant zijn een ware delicatesse. Asperges zijn zeer geschikt voor verwildering. Wanneer u ze in de grond laat zitten, bloeien ze elk jaar uitbundig. Volledige bloei vindt vanaf het tweede jaar na aanplant plaats. De bloeitijd is mei - juli. Plant de asperges direct na aankoop, bij voorkeur in goed waterdoorlatende humusrijke grond. Asperges zijn ook zeer geschikt om als kuipplant te houden.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Witte Asperge is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Witte Asperge kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Witte Asperge kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Witte Asperge voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Aspergeplanten
Specificaties
sku 6817-F-0143
Levertijd 2D
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Produkt Moestuin   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand mei   juni   juli  
Planttype Groente Groenten
Plantmaand maart   april   mei  
Potmaat Wortelstok  
Kleur Wit  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Asparagus Officinalis