Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Artisjok
Uitverkocht

Artisjok - Cynara Scolymus

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Cynara Scolymus

Artisjok - Cynara Scolymus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Artisjok - Cynara Scolymus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Artisjok - Cynara Scolymus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Artisjok - Cynara Scolymus voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Specificaties
sku 6821-F-0144
Levertijd 2D
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Produkt Moestuin Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Planttype Groente Groentenzaden Groenten
Plantmaand april   mei  
Planthoogte 60 cm en groter  
Potmaat Wortelstok  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Cynara Scolymus