Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Agapanthus
-40%

Agapanthus Blauw

€2,99

Normale prijs: €4,99

Je bespaart 40%

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Agapanthus Africanus

Agapanthus Blauw is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Agapanthus Blauw kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Agapanthus Blauw kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Agapanthus Blauw voor slechts € 2,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Agapanthus is een schitterende tuinplant, langbloeiend en exotisch. Agapanthus is ook een bijzonder mooie kuip- of potplant. Verplant haar pas, wanneer ze uit haar pot barst, omdat Agapanthus planten, net zoals Crinum Lelies en Pioenrozen, niet van verplanten houden en ervan moeten bijkomen. Ze bloeien pas weer zodra ze gevestigd  zijn.
Toon alle Agapanthus
Specificaties
sku 6060-F-97679
Levertijd 2D
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand maart   april   mei  
Kleur Blauw  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Agapanthus
Planthoogte
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Agapanthus Africanus