Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Aardpeer
Uitverkocht

Aardpeer - Helianthus Tuberosus

€4,99 (Incl BTW €0,41)
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Helianthus Tuberosus

Aardpeer - Helianthus Tuberosus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Aardpeer - Helianthus Tuberosus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Aardpeer - Helianthus Tuberosus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Aardpeer - Helianthus Tuberosus voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Helianthus Tuberosus (Topinamboer of Aardpeer) komt van oorsprong uit Noord-Amerika. Deze Helianthus behoort tot de zomerbloeiende gewassen. Ze zijn geschikt voor verwildering. Laat ze in de grond zitten dan bloeien ze elk jaar uitbundig. De knollen kunnen gekookt of gebakken worden gegeten. De bloeitijd is sept.  okt. Ze worden ongeveer 200 cm hoog. Planten: U kunt deze Helianthus planten op iedere plek in uw tuin. Plantdiepte is ongeveer 15 cm. Ze gedijen in iedere soort grond. Tot aan het planten droog en luchtig bewaren. Deze Helianthus zijn geteelde knollen. Ook geschikt als kuipplant. Volledige bloei vindt vanaf het tweede jaar na aanplant plaats.
Toon alle Aardpeer
Specificaties
sku 6820-F-0148
Levertijd 2D
Plantmaand maart   april   mei  
Produkt Moestuin Vaste planten Zomerbloeiers
Bloeimaand september   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Helianthus Tuberosus