Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tuinmelde

Melde Red Flash - Atriplex hirtensis

€2,49 (Incl BTW €0,21)
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 140
Latijnse naam Atriplex hortensis

Melde Red Flash - Atriplex hirtensis is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Melde Red Flash - Atriplex hirtensis kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Melde Red Flash - Atriplex hirtensis kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Melde Red Flash - Atriplex hirtensis voor slechts € 2,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Melde is een inheemse plant, afkomstig uit Zuid-Europa en hier verwilderd. Melde heeft een sierwaarde, maar het oorspronkelijke gebruik is als een bladgroente. Bereiding en gebruik van het jonge, glimmende, rode blad zijn gelijk aan bijv. spinazie, alleen is de oogsttijd veel langer. Het gehele jaar door kunnen de blaadjes geplukt worden, zolang ze niet verkleurd of verdord zijn. De smaak is fijner dan spinazie of bijv. zuring en bevat veel mineralen. Op ca. 20 cm hoogte van de grond afsnijden. Gemakkelijk op te kweken gewas.
Toon alle Tuinmelde
Specificaties
sku SL2120
Levertijd 1D
Bloeimaand juli   augustus   september  
Kleur Rood  
Plantmaand mei   juni   juli  
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers
Aantal per verpakking 140
Latijnse naam Atriplex hortensis