Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Rozemarijn zaden

Rozemarijn

€3,49 (Incl BTW €0,29)
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 170
Latijnse naam Rosmarinus officinalis

Rozemarijn is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Rozemarijn kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Rozemarijn kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Rozemarijn voor slechts € 3,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Rozemarijn komt van (ros = dauw en marinus = uit zee) en is een trage groeier. Wordt uiteindelijk een mooi groenblijvend kruiden heestertje, met als prettige bijkomstigheid de mooie lichtblauwe bloemen. Is ook een goede bijen- en vlinderplant. In de keuken echt een topper bij braden en grillen: heerlijke aromatische geur/smaak. Gehele jaar oogstbaar. Zaaien onder glas en als de planten voldoende groot zijn uitplanten of in potten zetten. Trage kiemer en groeier!
Toon alle Rozemarijn zaden
Specificaties
sku SL2160
Levertijd 1D
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus   september  
Produkt Moestuin zaden Bijen-Vlinders   Geurend   (Ook)-Voor in huis Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand mei   juni  
Aantal per verpakking 170
Latijnse naam Rosmarinus officinalis