Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Rozemarijn zaden

Bio Rozemarijn

€2,99
Levertijd 7D
Aantal per verpakking 80
Latijnse naam Rosmarinus officinalis

Bio Rozemarijn is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bio Rozemarijn kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bio Rozemarijn kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bio Rozemarijn voor slechts € 2,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Aangezien de smaak sterk is, is rozemarijn vooral geschikt om vleessoorten met een sterke smaak te begeleiden, zoals wild en rood vlees. Het overleeft een bak- en braadproces uitstekend. Het kan tevens gebruikt worden in salades en sauzen.

De plant heeft een aromatische geur en wordt veel gebruikt om badkamerproducten van een geur te voorzien. Gedroogde stengels, zonder blad, kunnen worden verbrand voor een aangename geur. Twijgen kunnen tussen linnengoed worden gelegd. De plant houdt insecten op afstand en kan met dat doel worden rondgestrooid als er buiten wordt gegeten.
Toon alle Rozemarijn zaden
Specificaties
sku XX-91185
Levertijd 7D
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Moestuin Biologische-Ecologische zaden zaden Geurend   (Ook)-Voor in huis Groenblijvend  
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus  
Plantmaand onder Glas Maart April
Planttype Kruiden
Planthoogte
Aantal per verpakking 80
Latijnse naam Rosmarinus officinalis