Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Phacelia zaden

Groenbemester Rode Klaver EKO

€4,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 24500
Latijnse naam Trifolium pratense

Groenbemester Rode Klaver EKO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Groenbemester Rode Klaver EKO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Groenbemester Rode Klaver EKO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Groenbemester Rode Klaver EKO voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Biologisch geteelde zaden. Goed voor ca. 40 m2. De rode incarnaatklaver wordt zowel als groenbemester en als drachtbloem voor bijen en hommels gebruikt. Zaaien in de vollegrond direct na de oogst of op niet gebruikte percelen. Niet uitdunnen. Door de vorming van een breedvertakte wortelmassa maakt Rode Klaver de bodem los en doorlaatbaar. Bloeit zeer rijk en is een goede voederplant voor bijen. Kan na drie maanden door de grond gewerkt worden, bij voorkeur in het najaar. Geeft veel organische stof in de grond. Inhoud: 70 gr.
Toon alle Phacelia zaden
Specificaties
sku SL3296
Levertijd 1D
Produkt Moestuin Biologische-Ecologische zaden zaden Bijen-Vlinders   Zomerbloeiers
Plantmaand april   mei   juni   juli  
Bloeimaand augustus   september   oktober  
Kleur Rood  
Aantal per verpakking 24500
Latijnse naam Trifolium pratense