Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Phacelia zaden

Droombijenvoer Blue Foam (Phacelia)

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 500
Latijnse naam Phacelia viscida compacta
Eenjarige bijenplant met prachtige felblauwe bloemen en wit hart. Een lage selectie. Het is een van de vroegste eenjarigen, die al van verre de aandacht trekt. Uitstekend geschikt voor bloembakken, potten en containers maar ook bijzonder mooi in de border. Zaaien onder glas in zaaibakje (zaad slechts licht bedekken), verspenen, afharden en uitplanten, dan wel later direct in de vollegrond en dan licht uitdunnen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Droombijenvoer Blue Foam (Phacelia) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Droombijenvoer Blue Foam (Phacelia) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Droombijenvoer Blue Foam (Phacelia) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Droombijenvoer Blue Foam (Phacelia) voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Phacelia zaden
Specificaties
sku SL6010
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Plantmaand mei   juni  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Planttype Bloemen
Kleur Blauw  
Standplaats volle zon  
Produkt zaden   Bijen-Vlinders   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 500
Latijnse naam Phacelia viscida compacta