Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Peterselie zaden

Wortelpeterselie Halflange Petros. crisp. tuberosum

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1650
Latijnse naam Petroselinum crispum, var. tuberosum

Wortelpeterselie Halflange Petros. crisp. tuberosum is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Wortelpeterselie Halflange Petros. crisp. tuberosum kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Wortelpeterselie Halflange Petros. crisp. tuberosum kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Wortelpeterselie Halflange Petros. crisp. tuberosum voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Het lekkere blad is te gebruiken als krulpeterselie, wordt echter gekweekt voor de wortel. De wortel lijkt op een kleine pastinaak. Smaak ligt tussen pastinaak en knolselderij in. Kan in soepen en stamppotten worden verwerkt. Verse peterseliewortel rauw geraspt of gesnipperd toevoegen aan rauwkost en slaatjes. Zaaien in de vollegrond op regels en later uitdunnen. De grond moet diepgaand los zijn en continu licht vochtig houden. Trage kiemer en groeier!
Toon alle Peterselie zaden
Specificaties
sku SL2155
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas Februari Maart April
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers
Planttype Groente
Plantmaand april   mei  
Bloeimaand september   oktober   november  
Kleur Wit  
Aantal per verpakking 1650
Latijnse naam Petroselinum crispum, var. tuberosum