Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Peterselie zaden

Bladpeterselie, Italian Giant - Hilmar EKO

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 760
Latijnse naam Petroselinum hortense
Zeer aromatisch en grover/grootbladiger dan de gewone 'platte peterselie'. Heeft diepgroene, gladde bladeren en heeft, door een hoger watergehalte en een hoger gehalte aan etherische oliën, een fijnere smaak dan de krulpeterselie. Groeit steeds opnieuw uit. Zaaien onder glas of in vollegrond op regels. Kiemt vaak wat langzaam. Grond na het zaaien vochtig en onkruidvrij houden. Uitstekend in potten, bakken etc.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Bladpeterselie, Italian Giant - Hilmar EKO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bladpeterselie, Italian Giant - Hilmar EKO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bladpeterselie, Italian Giant - Hilmar EKO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bladpeterselie, Italian Giant - Hilmar EKO voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Peterselie zaden
Specificaties
sku SL2147
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas Februari Maart April Mei Juni Juli
Plantmaand april   mei   juni   juli  
Produkt Biologische-Ecologische zaden zaden   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand april   mei   juni   juli  
Planttype Kruiden
Aantal per verpakking 760
Latijnse naam Petroselinum hortense