Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Mengsels

Mengsel Nuttig en Effectief - Maxi-Pack Sluis Garden

€9,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Anthemis, Borago, Chrysanthemum, Convolvulus

Mengsel Nuttig en Effectief - Maxi-Pack Sluis Garden is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Mengsel Nuttig en Effectief - Maxi-Pack Sluis Garden kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Mengsel Nuttig en Effectief - Maxi-Pack Sluis Garden kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Mengsel Nuttig en Effectief - Maxi-Pack Sluis Garden voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Dit mengsel Nuttig & Effectief  heeft als belangrijkste doel om uw groenten- of kruidentuin op een zo natuurlijk mogelijke manier te ondersteunen. Zaai dit mengsel in de buurt bij uw eetbare producten en de natuur gaat als vanzelf haar werk doen. Luizen en sommige andere kleine ongedierte  trekken dan bij voorkeur naar de bloemen en laten uw groenten links liggen. De lieveheersbeestjes vinden dit dan weer prachtig en ruimen de luizen op. Een fraaie manier van ecologisch tuinieren. Het zaad is vermengd met 50% dood boekweit, waardoor u niet te dik zaait. Boekweit is ook een soort natuurlijke bemesting. Voor het zaaien de grond goed onkruidvrij maken, even doorwerken, egaliseren en na uitzaai licht doorharken. Met een fijne broes de grond bevochtigen. Houd de grond vochtig, maar niet te nat. Bloeitijd ca. 3 maanden. Sluis Garden zaden. Inhoud 100 gram is goed voor ca. 100 m². Hoogte ca. 50 cm.

Bevat o.a. Anthemis, Borage, Chrysanthemum, Convolvulus, Coreopsis, Cosmos, Echium, Gypsophila, Lavatera, Papaver, Tropaeolum etc.
Toon alle Mengsels
Specificaties
sku SL7315
Levertijd 1D
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Huis-Tuin-Keuken Moestuin zaden Bemesting en bestrijding Bijen-Vlinders   Zomerbloeiers
Planttype Bloemen Cosmos Gypsophila Papaver-Klaproos
Planthoogte 40 - 60 cm  
Plantmaand april   mei   juni  
Kleur Gemengd  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Anthemis, Borago, Chrysanthemum, Convolvulus