Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Mengsels

Klimplanten Mengsel - Buzzy

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1

Klimplanten Mengsel - Buzzy is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Klimplanten Mengsel - Buzzy kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Klimplanten Mengsel - Buzzy kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Klimplanten Mengsel - Buzzy voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Klimplanten Mengsel - Buzzy. Half april-eind mei direct op de gewenste plaats zaaien, bij voorkeur in rijen. Dit gevarieerde mengsel is zeer geschikt om tegen gaashekken en schuttingen te begroeien.
  • Verfraai muren, schuttingen en gaashekken
  • Een zeer gevarieerd mengsel
  • Kan wel tot 3. hoog worden
  • ca. 4 gram
Toon alle Mengsels
Specificaties
sku XX-004890
Levertijd 1D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand april   mei   juni  
Produkt zaden Geurend   Klimplant Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 60 cm en groter  
Kleur Gemengd  
Planttype Gemengde collecties Bloemzaden
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 1