Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Kruiden Planten

Pepermunt Mentha piperita Senior

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Mentha piperita Senior

Pepermunt Mentha piperita Senior is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Pepermunt Mentha piperita Senior kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Pepermunt Mentha piperita Senior kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Pepermunt Mentha piperita Senior voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
's Zomers kan vers, diepgroen blad met een verfijnde muntsmaak worden geplukt. Lekker in salades, soepen, groente- en vleesgerechten. Van verse kan men een verfrissende thee zetten. Het is een heerlijk geurend kruid en heeft door z'n pepermuntachtige geur een insectenwerend vermogen. Zaaien onder glas of direct in de vollegrond, eventueel verspenen en op plaats van bestemming uitplanten. Doet het eveneens goed in potten. Vraagt een licht humeuze, vochtige standplaats.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 
Toon alle Kruiden Planten
Specificaties
sku A-1300-10720
Levertijd 4D
Produkt Vaste planten Geurend   (Ook)-Voor in huis Bodembedekkers   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Standplaats volle zon  
Potmaat P9  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Planttype Kruiden
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Mentha piperita Senior