Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Kruiden Planten

Wilde Marjolein of Oregano - Origanum vulgare

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Origanum vulgare
Wilde Marjolein of Oregano (Origanum vulgare) is een populair mediterraan keukenkruid, dat veelvuldig gebruikt wordt in Italiaanse en Griekse keukens om smaak toe te voegen aan tomaat, lamsvleesgerechten en salades. Samen met Basilicum, is Wilde Marjolein het meest gebruikte keukenkruid in Italië.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Wilde Marjolein of Oregano - Origanum vulgare is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Wilde Marjolein of Oregano - Origanum vulgare kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Wilde Marjolein of Oregano - Origanum vulgare kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Wilde Marjolein of Oregano - Origanum vulgare voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Kruiden Planten
Specificaties
sku A-1500-10795
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planttype Kruiden Vaste planten-tuinklaar
Kleur Paars   Rood   Roze  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Produkt Vaste planten   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Potmaat P9  
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Origanum vulgare