Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Kruiden Planten

Calamintha Marvelette Blue - Bergsteentijm

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Calamintha Nepeta
Bergsteentijm Calamintha Nepeta Marvelette Blue is een prachtige bijenplant. Groeit tot ongeveer 30 cm en heeft geurend blad en mooie blauwpaarse bloemen. Bloeit van juni tot augustus. Kan enigszins tegen droogte en is ook een mooi potplantje voor op de tuintafel.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Calamintha Marvelette Blue - Bergsteentijm is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Calamintha Marvelette Blue - Bergsteentijm kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Calamintha Marvelette Blue - Bergsteentijm kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Calamintha Marvelette Blue - Bergsteentijm voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Kruiden Planten
Specificaties
sku A-0300-10197
Levertijd 4D
Bloeimaand juli   augustus   september  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Geurend   Zomerbloeiers  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Potmaat P9  
Kleur Blauw   Paars  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Calamintha Nepeta