Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Kervel zaden

Kervel Fijne Krul Anthriscus cerefolium

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 2350
Latijnse naam Anthriscus cerefolium

Kervel Fijne Krul Anthriscus cerefolium is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Kervel Fijne Krul Anthriscus cerefolium kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Kervel Fijne Krul Anthriscus cerefolium kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Kervel Fijne Krul Anthriscus cerefolium voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Kervel heeft een nogal speciale smaak (anijs) en samen met z'n prettige aromatische geur behoort kervel tot de fine herbes". Een zeer bekend keukenkruid, dat samen met groenten en/of kruiden (bijv. peterselie) een extra bonus aan smaak met zich meebrengt en uiteraard onmisbaar is voor "de kervelsoep". Zaaien direct in de volle grond, de zaden nauwelijks bedekken, licht aandrukken en eventueel later verplanten. Wintercultuur binnenshuis in potten is ook mogelijk."
Toon alle Kervel zaden
Specificaties
sku SL2085
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Plantmaand maart   april   mei   juni   juli   augustus  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planttype Kruiden
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 2350
Latijnse naam Anthriscus cerefolium