Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Groenbemester

Groenbemester Wikken / 150 gr - 15 m2

€9,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 2250
Latijnse naam Vicia Sativa
Bloemen als groenbemester.

Wikken behoort tot de familie van de vlinderbloemigen. Wikken brengt stikstof in de grond, verlucht en maakt de grond los. Het ondergespitte gewas verrijkt de grond. De plant bindt stikstof uit de lucht waardoor het zeer geschikt is als groenbemester en voor het produceren van plantaardige compost. De zaden worden vaak gebruikt in vogelvoer. Geschikt voor klei- en leemgronden. Zaaitijd: juli tot eind augustus. Zaaidiepte: 2-5 cm. Afstand tussen de rijen: 10-15 cm. Hoogte 30-40 cm. 150 gram is geschikt voor 15m2. Planten zijn vorstgevoelig.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Groenbemester Wikken / 150 gr - 15 m2 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Groenbemester Wikken / 150 gr - 15 m2 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Groenbemester Wikken / 150 gr - 15 m2 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Groenbemester Wikken / 150 gr - 15 m2 voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Groenbemester
Specificaties
sku TP-881530
Levertijd 1D
Plantmaand juli   augustus  
Produkt Moestuin   zaden   Bemesting en bestrijding Bijen-Vlinders   Bodembedekkers   Zomerbloeiers  
Kleur Paars  
Planttype Groentenzaden Groenten
Bloeimaand augustus   september   oktober  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 2250
Latijnse naam Vicia Sativa