Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Groenbemester

Groenbemester Phacelia/Bijenvoer EKO

€4,99 (Incl BTW €0,41)
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 30000
Latijnse naam Phacelia tanacetifolia

Groenbemester Phacelia/Bijenvoer EKO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Groenbemester Phacelia/Bijenvoer EKO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Groenbemester Phacelia/Bijenvoer EKO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Groenbemester Phacelia/Bijenvoer EKO voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Groenbemester Phacelia/Bijenvoer EKO. Goed voor ca. 70 m2. Zaaien in de vollegrond direct na de oogst of op niet gebruikte percelen. Niet uitdunnen. Door de vorming van een breedvertakte wortelmassa maakt Phacelia de bodem los en doorlaatbaar. Bloeit zeer rijk en is een goede voederplant voor bijen. Kan na drie maanden door de grond gewerkt worden, bij voorkeur in het najaar. Geeft veel organische stof in de grond.

Biologisch geteelde zaden * Dit zaad is geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productie methode, welke is vastgelegd en gecontroleerd door de stichting SKAL  nummer 026035 / NL-BIO-01
Toon alle Groenbemester
Specificaties
sku SL3294
Levertijd 1D
Produkt Biologische-Ecologische zaden zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand maart   april   mei   juni   juli   augustus   september  
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november  
Kleur Paars  
Aantal per verpakking 30000
Latijnse naam Phacelia tanacetifolia