Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Eetbare bloemen zaden

Mengsel eetbare bloemen kruiden

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 500
Latijnse naam inapplicable

Mengsel eetbare bloemen kruiden is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Mengsel eetbare bloemen kruiden kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Mengsel eetbare bloemen kruiden kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Mengsel eetbare bloemen kruiden voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Deze mix bevat smaakvolle en aromatische kruiden als ook diverse eetbare bloemen. Een bijzonder fraai gezicht in de tuin en als sluitstuk een waar schilderij op uw bord! Kleur en smaak worden samengebracht in o.a. salades, vleesgerechten en soepen. De zaden vermengen met droog zand voor een gelijkmatige en dunne uitzaai. Na de uitzaai licht doorharken. Zorg dat alle plantjes de ruimte krijgen, óók de kleintjes. Kan ook direkt in grote potten worden gezaaid.
Toon alle Eetbare bloemen zaden
Specificaties
sku SL2210
Levertijd 1D
Standplaats volle zon  
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Kleur Roze   Wit  
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Planttype Kruiden
Aantal per verpakking 500
Latijnse naam inapplicable