Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Borage zaden
-32%

Borage Blauw en wit (Borago officinalis)

Nu met 32% korting

€2,19 €1,49

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 50
Latijnse naam Borago officinalis
Stervormige bloemen met intens blauwe en helderwitte kleuren. De lange bloeitijd maakt Borage tot een van de beste planten voor de tuin. Bijen bezoeken de bloemen veelvuldig. Het blad heeft een licht komkommerachtige smaak. Alleen jong blad oogst en verwerken in uw gerechten (bijv. salades). Ook de bloemen kunnen uitstekend dienen als garnering en zijn eetbaar. Zaaien op een zonnige, windarme plek in de volle grond op regels en later eventueel uitdunnen. Stimuleert de groei van aardbeivruchten.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Borage Blauw en wit (Borago officinalis) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Borage Blauw en wit (Borago officinalis) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Borage Blauw en wit (Borago officinalis) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Borage Blauw en wit (Borago officinalis) voor slechts € 1,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Borage zaden
Specificaties
sku SL2050
Levertijd 1D
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Planttype Bloemen
Kleur Blauw   Wit  
Produkt Moestuin   zaden   Bijen-Vlinders   Zomerbloeiers  
Plantmaand april   mei   juni   juli  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 50
Latijnse naam Borago officinalis