Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bieslook zaden

Bieslook Grofbladig EKO

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 750
Latijnse naam Allium schoenoprasum

Bieslook Grofbladig EKO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bieslook Grofbladig EKO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bieslook Grofbladig EKO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bieslook Grofbladig EKO voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Staro is een donkergroene, grofbladige bieslook met een zeer gezonde groei. Geschikt voor teelt onder glas, in vollegrond of in een pot binnenshuis. Ver voor de jaartelling gebruikte men al bieslook. Het blad is opgerold en hol. Het blad, maar ook de bloemen, zijn door de pittige uiensmaak zeer geliefd in diverse gerechten. Liefst vers gebruiken. Zaaien in de volle grond op regels. Zodra goed hanteerbaar op plek van bestemming uitplanten. Doet het ook uitstekend op potten. Planten op een kalkrijke, goed bemeste, vochtige grond. Kan zowel op een zonnige als op een schaduwrijke plek.
Toon alle Bieslook zaden
Specificaties
sku SL2036
Levertijd 1D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Produkt Moestuin Biologische-Ecologische zaden zaden (Ook)-Voor in huis Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand maart   april   mei  
Planttype Kruiden
Aantal per verpakking 750
Latijnse naam Allium schoenoprasum