Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Wortelgewassen

Schorseneer Duplex

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 200
Latijnse naam Scorzonera hispanica

Schorseneer Duplex is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Schorseneer Duplex kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Schorseneer Duplex kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Schorseneer Duplex voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Typische wintergroente en van oudsher vaak geteeld als alternatief voor asperge. Een fijne groente met lange stompe wortels met diep zwarte huid. Duplex is bekend om z'n resistentie tegen schieten". De lange zaadjes niet te diep in de grond steken. Vraagt een lichte, diep losgemaakte grond (weinig bemesting) en is verder probleemloos te telen. De wortels kunnen in de grond overwinteren. Voor het koken goed schillen. Na het schillen de wortels in een mengsel van water en melk doen om verkleuring tegen te gaan. Heerlijk in rauwkostsalades en gestoofd."
Toon alle Wortelgewassen
Specificaties
sku SL0455
Levertijd 1D
Produkt Moestuin zaden Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand januari   februari   maart   oktober   november   december  
Plantmaand april   mei  
Planttype Groente
Aantal per verpakking 200
Latijnse naam Scorzonera hispanica