Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Wortel zaden

Wortel White Satin F1 PRO

€3,99
Aantal per verpakking 500
Latijnse naam Daucus carota
Levertijd 4D
Wortel White Satin F1 - Sluis Garden. Tuinderssoort. Een zeer slanke zomerwortel en daardoor ook geschikt voor de wat zwaardere grond. Geeft prachtig puur witte wortels van ca. 22-25 cm. Lekker zoet van smaak en heel fraai in salades. Vormt geen groene schouders en is lang houdbaar in de koelkast of vriezer. Mooi in combinatie met de oranje en paarse wortelen. Zorg wel voor een diep bewerkte grond en normaal bemesten. De worteltjes nooit uitdunnen vanwege de wortelvlieg.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Wortel White Satin F1 PRO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Wortel White Satin F1 PRO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Wortel White Satin F1 PRO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Wortel White Satin F1 PRO voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Wortel zaden
Specificaties
sku SL0479
Aantal per verpakking 500
Latijnse naam Daucus carota
Levertijd 4D