Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Wortel zaden

Wortel Resistafly F1

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 350
Latijnse naam Daucus carota

Wortel Resistafly F1 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Wortel Resistafly F1 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Wortel Resistafly F1 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Wortel Resistafly F1 voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
F1 hybride van het type Nantes, dat ongevoelig is voor de wortelvlieg. De wortelvlieg zoekt liever andere wortelrassen uit, maar als er toch eitjes zijn gelegd op dit soort, dan verkommeren de larven vrij snel na uitkomst en blijft de aantasting gering. Geeft glanzend oranje wortels van ca. 18 cm. Dun zaaien op regels en na opkomst niet uitdunnen. Zorg voor een diep bewerkte grond, zodat de wortel ongestoord kan groeien. Normaal bemesten en absoluut geen verse stalmest gebruiken.
Toon alle Wortel zaden
Specificaties
sku SL0470
Levertijd 1D
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand februari   maart   april   mei   juni   juli  
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus   september   oktober  
Kleur Oranje  
Planttype Groente
Aantal per verpakking 350
Latijnse naam Daucus carota