Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Wortel zaden

Wortel Nantes 2 Zaadlint EKO

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Daucus carota

Wortel Nantes 2 Zaadlint EKO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Wortel Nantes 2 Zaadlint EKO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Wortel Nantes 2 Zaadlint EKO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Wortel Nantes 2 Zaadlint EKO voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Biologisch geteelde zaden Zaadlint/zaailint/zaadband/zaadtape is gemakkelijk en snel. Gemaakt van papier dat zichzelf in de grond oplost. Leg de zaadlint op een vlak zaaibed, maak ze nat en bedek met ca. 0,5 cm aarde. Daarna licht vochtig houden. Een lange en stevige zomerwortel. Goed en redelijk lang bewaarbaar. Geeft glanzend oranje wortels van ca. 22 cm met een prettig zoete smaak. Dun zaaien op regels en na opkomst niet uitdunnen. Zorg voor een diep bewerkte grond, zodat de wortel ongestoord kan groeien. Normaal bemesten en absoluut geen verse stalmest gebruiken.

*Biologisch geteelde zaden

Dit zaad is geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productie methode, welke is vastgelegd en gecontroleerd door de stichting SKAL  nummer 026035 / NL-BIO-01.

"
Toon alle Wortel zaden
Specificaties
sku SL0471
Levertijd 1D
Kleur Oranje  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Planttype Groentenzaden
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Produkt Moestuin Biologische-Ecologische zaden zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Standplaats volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Daucus carota