Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Wortel zaden

Wortel Jupiter (Flakkese sel.) PILLEN

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 200
Latijnse naam Daucus carota

Wortel Jupiter (Flakkese sel.) PILLEN is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Wortel Jupiter (Flakkese sel.) PILLEN kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Wortel Jupiter (Flakkese sel.) PILLEN kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Wortel Jupiter (Flakkese sel.) PILLEN voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Duidelijke verbeterde selectie van het Flakkese type. Geeft een vrij grove, stompe winterwortel, die geschikt is voor vers gebruik en lange bewaring. Geeft wortels van ca. 30 cm lang. Dun zaaien op regels en na opkomst niet uitdunnen. Zorg voor een diep bewerkte grond, zodat de wortel ongestoord kan groeien. Normaal bemesten en absoluut geen verse stalmest gebruiken. Eventueel afdekken om de schade door de wortelvlieg te voorkomen. Uien of prei tussen de regels planten helpt ook.
Toon alle Wortel zaden
Specificaties
sku SL0496
Levertijd 1D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober   november  
Produkt zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Kleur Oranje  
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Planttype Groente Groentenzaden
Aantal per verpakking 200
Latijnse naam Daucus carota