Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Wortel zaden
-32%

Wortel Harlekin F1 mix

Nu met 32% korting

€2,79 €1,89

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 450
Latijnse naam Daucus carota
Mengsel van diverse F1 hybride zomerwortels in de kleuren oranje, geel, violet en wit. Mooie stevige wortels met een gemiddelde lengte van ca. 21 cm. Een waar kleurenpallet bij het oogsten en zeer fraai én smakelijk op uw bord! Dun zaaien op regels en na opkomst niet uitdunnen. Zorg voor een diep bewerkte grond. Normaal bemesten en absoluut geen verse stalmest gebruiken. De kleur van de paarse wortel verdwijnt wel grotendeels tijdens het koken.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Wortel Harlekin F1 mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Wortel Harlekin F1 mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Wortel Harlekin F1 mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Wortel Harlekin F1 mix voor slechts € 1,89 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Wortel zaden
Specificaties
sku SL0485
Levertijd 1D
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers  
Planttype Groente
Bloeimaand juli   augustus   september  
Kleur Oranje  
Plantmaand maart   april   mei   juni   juli  
Aantal per verpakking 450
Latijnse naam Daucus carota