Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Wortel zaden

Eko Wortel Berlikumer 2

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 3000
Latijnse naam Daucus carota

Eko Wortel Berlikumer 2 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Eko Wortel Berlikumer 2 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Eko Wortel Berlikumer 2 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Eko Wortel Berlikumer 2 voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een vrij lange, slanke winterwortel, die geschikt is voor vers gebruik en bewaring. Geeft wortels van ca. 25 cm lang. Dun zaaien op regels en na opkomst niet uitdunnen. Zorg voor een diep bewerkte grond, zodat de wortel ongestoord kan groeien. Normaal bemesten en absoluut geen verse stalmest gebruiken. Eventueel afdekken om de schade door de wortelvlieg te voorkomen. Uien of prei tussen de regels planten helpt ook.

Biologisch geteelde zaden * Dit zaad is geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productie methode, welke is vastgelegd en gecontroleerd door de stichting SKAL  nummer 026035 / NL-BIO-01
Toon alle Wortel zaden
Specificaties
sku SL0489
Levertijd 1D
Produkt Moestuin Biologische-Ecologische zaden zaden
Plantmaand maart   april   mei  
Bloeimaand september   oktober   november  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Groentenzaden Groenten
Kleur Oranje  
Planthoogte 0 - 10 cm  
Aantal per verpakking 3000
Latijnse naam Daucus carota