Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Vergeten groenten & bloemen

Tomaat Cerise

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 55
Latijnse naam Lycopersicon lycopersicum
Tomaat Cerise geeft een overvloedige oogst van donkerrode kerstomaatjes van ca. 50 gram. De smaak is bijzonder en heerlijk zoet. Geschikt voor gebruik in uw salades, pasta en saus. Cerise is ook geschikt als patio-tomaat, maar dan wel de plant op tijd de plant toppen als er zich voldoende bloemtrossen hebben gevormd.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tomaat Cerise is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tomaat Cerise kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tomaat Cerise kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tomaat Cerise voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Vergeten groenten & bloemen
Specificaties
sku SL0855
Levertijd 1D
Plantmaand maart   april   mei  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Produkt Moestuin   zaden   (Ook)-Voor in huis   Zomerbloeiers  
Planttype Groentenzaden Groenten
Standplaats volle zon  
Kleur Rood  
Planthoogte
Aantal per verpakking 55
Latijnse naam Lycopersicon lycopersicum