Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Uien zaden

Uien Sturon EKO

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 215
Latijnse naam Allium cepa

Uien Sturon EKO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Uien Sturon EKO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Uien Sturon EKO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Uien Sturon EKO voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Sturon is een verbetering van plantui Stuttgarter. Plantuitjes kunnen in april-mei geplant worden. Dit ras leent zich voor de vroege teelt, omdat u voorgekweekte plantuitjes koopt. De volwassen ui is platrond en goed bewaarbaar. Wordt geleverd in een netje.
Toon alle Uien zaden
Specificaties
sku SL0552
Levertijd 1D
Plantmaand maart   april   mei  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Produkt Moestuin Biologische-Ecologische zaden zaden Zomerbloeiers
Planttype Groente Groentenzaden
Aantal per verpakking 215
Latijnse naam Allium cepa