Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Uien zaden
-25%

Ui Rijnsburger 5 Oporto

Nu met 25% korting

€2,79 €2,09

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 430
Latijnse naam Allium cepa
Tuindersselectie uit het gewaardeerde Rijnsburger ras. Uitstekende ronde geelbruine ui, die geschikt is voor een lange bewaarperiode. Dun zaaien direkt in de vollegrond op regels (regelafstand 25 cm en plantafstand 15 cm) en het zaad goed afdekken. De grond continu vochtig houden. Na opkomst niet al teveel uitdunnen. De grond licht bemesten, bij voorkeur met kompost. De uien oogsten als het lof is afgestorven. Uien en loof ongeveer 1 week op het veld laten nadrogen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Ui Rijnsburger 5 Oporto is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Ui Rijnsburger 5 Oporto kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Ui Rijnsburger 5 Oporto kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Ui Rijnsburger 5 Oporto voor slechts € 2,09 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Uien zaden
Specificaties
sku SL0550
Levertijd 1D
Produkt Moestuin   zaden  
Planttype Groente
Aantal per verpakking 430
Latijnse naam Allium cepa