Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Uien zaden

Stengelui Ishikura Lange Witte

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 550
Latijnse naam Allium porrum

Stengelui Ishikura Lange Witte is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Stengelui Ishikura Lange Witte kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Stengelui Ishikura Lange Witte kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Stengelui Ishikura Lange Witte voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Vormt een vrij lange witte schacht met stevig en pijpvormig uienblad. Een verrassend fijne smaak passend bij exotische gerechten. Bij voorkeur zaaien onder glas of buiten op zaaibed tot half mei. Dun zaaien, zaad goed afdekken en als de planten op potlooddikte zijn uitplanten in een plantgat van 18 cm diep. De plant met de wortels op de bodem van het plantgat laten zakken en een beetje water geven. Het plantgat vult zichzelf als de plant gaat groeien.
Toon alle Uien zaden
Specificaties
sku SL0530
Levertijd 1D
Produkt Moestuin zaden
Planttype Groente
Kleur Wit  
Aantal per verpakking 550
Latijnse naam Allium porrum