Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Uien zaden

Bewaarui Rijnsburger 5 – Buzzy Organic Seeds

€2,99
Aantal per verpakking 250
Latijnse naam Allium cepa
Levertijd 2D
Buzzy® Organic Bewaarui Rijnsburger 5 van het merk Buzzy Organic Seeds zijn biologische geteelde groente zaden van hoge kwaliteit. Rijnsburger 5 gele uien zaden groeien in een seizoen uit tot grote uien die goed bewaard kunnen worden. Gele uien zijn onmisbaar in de keuken en zeer gezond. Voeg ze toe aan soep en stoofpotten, salades, hamburgers en taco’s. Welk (hoofd)gerecht is niet compleet zonder ui? Bewaar de uien op een koele, donkere en droge plaats na het rooien.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Bewaarui Rijnsburger 5 – Buzzy Organic Seeds is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bewaarui Rijnsburger 5 – Buzzy Organic Seeds kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bewaarui Rijnsburger 5 – Buzzy Organic Seeds kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bewaarui Rijnsburger 5 – Buzzy Organic Seeds voor slechts € 2,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Uien zaden
Specificaties
sku XX-92900
Aantal per verpakking 250
Latijnse naam Allium cepa
Levertijd 2D
Bloeimaand
Plantmaand maart   april  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Groente
Produkt Moestuin   zaden