Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Uien zaden

Apache Rode stengelui

€2,79
Levertijd 7D
Aantal per verpakking 180
Latijnse naam Allium cepa

Apache Rode stengelui is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Apache Rode stengelui kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Apache Rode stengelui kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Apache Rode stengelui voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Apache Rode stengelui - Allium cepa. Apache is een stengelui, maar als je de plant laat doorgroeien glimmende paarse, ovaalronde bosuitjes vormt. Lang houdbaar. Rauw gebruiken in bijv. uw salades. Dun zaaien direkt in de vollegrond op regels en het zaad goed afdekken. Ui is een echte donkerkiemer. De grond continu vochtig houden. Na opkomst niet al teveel uitdunnen. De grond licht bemesten, bij voorkeur met compost. Oogsten kan al in de vroege zomer. Evt. laten doorgroeien voor een pastelkleurige grote ui.
Toon alle Uien zaden
Specificaties
sku SL0532
Levertijd 7D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Groente Groentenzaden Groenten
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Produkt Moestuin zaden
Plantmaand onder Glas Maart April
Kleur Rood  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 180
Latijnse naam Allium cepa